Träningsdagbok

Utvärdering av träning vecka 50 2009

Så här såg veckans planering ut:

Veckoplanering för träning vecka 50
Måndag – Träning hemma. Gå snabbt. 5 km
Tisdag – Träning med T
Onsdag – Vila
Torsdag – Vila/simma
Fredag- Träning
Lördag. Gå 5 km/vila
Söndag Gå 5 km/vila
 
Mål för den här veckan
– Träna minst två gånger
– Vara med på träning med tränare
– Inte ge upp
– Gå över obekväma gränser

 

Klicka här om du vill se inlägget med veckoplaneringen
Det är mycket bockar den här veckan 🙂 Det glädjer mig 🙂 Det där med träning med Tränare, det var ju inte så lätt den här veckan eftersom det fanns möjlighet till det, inte mitt fel 🙂 För en gångs skull kan jag skylla ifrån mig!

Det enda som egentligen inte var bra var att jag hoppade över fredagens träning. Jag tycker annars att det går väldigt mycket framåt! Jag behöver inte lägga energi på onödiga saker längre utan kan koncentrera mig på träningen.

Jag vill ta med mig tre saker från den här veckan:
Jogg/gå-passet på lördagen
– Träningen med L i tisdags
– Jag skrattar under träning

Jag är nöjd 🙂
JHH

Kommentera