Träningsdagbok

Träning: Tisdag 8 december 2009

Dagens träning: Träning i hallen efter följande mönster

Uppvärmning + strecht
– Häckgång
– 2*6*60 m
– Styrka
– Fötter
– Nerjogg

Mål med träning:
– 
Våga göra mer på häckgången
-Orka 60-metrarna
– Kämpa på styrkan
– Ha roligt!!!!

Eftersom T inte var med idag och inte heller A (jag vet att det börjar bli väldigt mycket bokstäver nu, men så får det va!) Så tränade jag och L ensamma idag. Det är alltid roligt!!! Det enda negativt var att det inte blev något kastande, vilket jag tyckte var tråkigt!

Till träningen då! Häckgången går ju sådär. Men det är väl bara att fortsätta? Eller? 60-metrarna gick också bra! Jag var givetvis trött. Det kändes ryckigt och nog sprang jag inte som man borde. Men jag gjorde det! Jag är nöjd!

Styrkan där körde vi kaststyrka.  Först mycket armar och sedan mage och rygg. Jag var trött efter det! Men L fick mig att kämpa på, vilket jag är så grymt nöjd och glad för, nu efteråt 🙂

Sedan fötter. Jag kan inte förklara det, men det är skönt i alla fall!

Nerjogg. Som måste bli bättre för min del!!!

Jag är mycket nöjd med den här träningen
JHH

Kommentera