Träningsdagbok

Träning: Onsdag 30 december 2009

Dagens träning: Simning

Träningens innehåll: Simma 2*20 längder (1000m)

Så gick dagens träning
Dagens träning gick väldigt bra! Det var tidigt på morgonen men ändå gick det bra och det kändes skönt. Den här gången så körde jag lite längre “intervaller”. Det var skönt att komma in i en anna rytm och så. Först a20 gick bra, utan stopp den andra delen var jag tvungen att byta lite banor och så sätt blev det lite småstopp, men det kändes bra och hade jag bestämt mig innan så hade jag klarat mycket mer!

Negativt om träningen: 
Jag kan faktiskt inte hitta något negativt just nu!

Positivt med träningen: 
+ Det gick lätt att simma!
+ Det var inga problem att det var på morgonen
+ Det kändes bra, en bra rytm mm
+ Jag skulle kunna ha fortsatt!

Kommentera