Träningsdagbok

Träning: Måndag 7 december 2009

Dagens träning: Gå 5 km
Mål med dagens träning: Gå 5 km i raskt tempo och inte ge upp

Ja, så var det promenad igen. Och idag kändes det väldigt bra! Jag var trött och inte riktigt på humör, framförallt stressad, innan jag gav mig ut. Men sedan efter ett tag så kändes det bättre och bättre. Första varvet kändes kortare än det brukar vara och jag kände mig inte så trött som vanligt under andra varvet, även om jag var lite seg i de sista backarna uppför.

Jag håller på att planera hur jag skall lägga upp mina 5 km-pass. Det skall bli en blanding mellan gå och jogg, lite olika beroende på dag och så.

Det här tar jag med mig från detta pass: Att det går lättare och lättare, det känns inte lika jobbigt att börja på det andra varvet. Jag känner mig inte lika trött efter 5 km

Är ofta nöjd nu för tiden
JHH

Kommentera