Träningsdagbok

Träning: Måndag 14 december 2009

Dagens träning: Jogg-Gå 5 km

Mål med träningen: Jogg-Gå 5 km då jag joggar två sträckor på varje varv.

Så gick dagens träning:
Hade det inte varit för att förra träningen var så positiv och jag ville testa om min nya plan fungerade så hade jag inte gett mig ut idag. Men min lilla erfarenhet (ojojoj!) sa mig att det skulle kännas bra är jag väl kom igång och ännu bättre efter själva träningen. Och visst hade jag rätt.

Det var lite tyngre idag men jag kan inte säga att det gick dåligt. Det är ju inget svårt det jag gör när jag går och joggar lite. Det är ruskigt enkelt! Men förhoppningsvis kommer det inte stanna här utan jag kommer utveckla det till att jogga/springa 5 km med uppförsbackar och raksträckor.

Negativt om träning:
– Benen var trötta
– Jag hade inställningen “jag vill inte”

Positivt om träning:
+
Jag klarade träningens mål
+ Jag ändra min inställning till “jag vill och jag kan”
+ Jag övertalade mig själv att jogga den långa sträckan
+ Jag gick över obekväma gränser, när det började bli lite tungt, och fortsatte tills jag var klar

Tycker om det som sker
JHH

Kommentera