Träningsdagbok

Träning: Lördag 12 december 2009

Dagens träning: 5 km – Gå snabbt, jogga

Idag testar jag på något nytt. Jag skall ju så smått börja jogga igen, hade jag tänkt. Däremot har jag insett att det inte fungerar för min del att bara gå ut och springa, bara sådär. Därför tänkte jag testa att jogga några sträckor på varje varv. Gå, springa lite. Hur låter det?

Mål med dagens träning: Gå två varv, jogga en sträcka på varje varv.

Så gick dagens träning:
Dagen träning gick väldigt bra! Det var väldigt skönt att komma ut och gå och jogga lite. Dock kändes det lite segt i början och så. Blev lite orolig hur det skulle gå att jogga, men när jogga första sträckan kändes det mycket bättre! Efter det blev jag pigg och det kändes mycket bättre! Det var till och med så bra så att jag valde att springa tre streckor på andra varvet. Det betyder att jag absolut kan springa två sträckor per varv när jag skall jogg-gå nästan gång!

Negativt om träningen:
– Det var segt i början
– Kände av smalbenen lite – inte bra att ha de äldre skorna när jag springer!!!
– Lite ont i höfterna efteråt

Positivt om träningen:
+ Det var väldigt roligt att jogga
+ Det gick väldigt bra att jogga!
+ Var inte så trött som jag trodde jag skulle vara
+ Märker att jag blir bättre och bättre, uthålligare, uthålligare, gladare och gladare.

L, har rätt när hon säger att jag klarar mycket mer och kan mycket mer än jag tror. Idag förstod jag ännu lite mer av vad hon menar 🙂

väldigt nöjd just nu 🙂
JHH

One thought on “Träning: Lördag 12 december 2009

Kommentera