Träningsdagbok

Utvärdering av träning vecka 49 2009

Veckoplanering för vecka 49:

Måndag: Gå snabbt. Ca 5km OK
Tisdag; Träning med T OK
Onsdag: Vila OK
Torsdag: Vila/imm/Gå ca 5 km
Fredag: Träning i F-hus – Intervaller samt styrka
Lördag: Gå/jogga lördag
Söndag: Vila söndag

Mål för vecka 49
– Träna minst två gånger OK
– Vara med på träning med tränare, OK
– Inte ge upp OK
– Gå över obekväma gränser OK

Den här veckan känns det bra att få skriva utvärdering 🙂
Målen som jag satte upp för veckan har jag klarat – allihopa. Framförallt så klarade jag det under tisdagens träning. Jag kan fortfarande bli mycket bättre på att våga mer och inte ge upp, men den här veckan har jag “pressat” mig själv så där som jag skall göra!

Jag har tränat fyra pass, två promenadpass, ett med tränare och ett simpass. Jag är nöjd! Pilen på fredagen betyder att jag gjorde annat: simmade. Och jag bytte mellan lördag och söndag. Det passade mig bäst.

Jag är grymt nöjd med den här veckan och ser framemot nästa vecka!

Det skall bli riktigt trevligt 🙂
JHH

Kommentera