Träning

Det kan kännas bättre efter uppvärmning!

En kunskap som jag kommer ta med mig från 2009 är att det kan kännas så mycket bättre efter det att man har värmt upp. Många gånger har jag känt mig trög i kroppen, varit trött och ibland tänkt att det inte kommer tjäna till att träna idag. Flertalet gånger har det fakiskt känts bättre när jag värmt upp och kommit igång lite. 

Även om det känns lite trögt och lite segt innan man skall åka iväg till träningen så är det många gånger värt att åka iväg och försöka ändå. Efter uppvärmningen kan känslan vara helt annorlunda och man gör ett bra pass eller så känns det lite trött ändå men man kan ändå göra något som ger kunskap, mer erfarenhet eller som bara är roligt.

Jag tar med mig att det kan kännas bättre efter uppvärmning

2 thoughts on “Det kan kännas bättre efter uppvärmning!

Kommentera