Vardag

Alla får väl lov att ha dåliga dagar, eller?

Det är lördagmorgon. Eller nu kanske det är mer förmiddag. Som vanligt är det vinterstudion som gäller. Idag går inte lika bra som det brukar göra. Men det är väl så, alla måste få lov att ha nedergångar, misstag, dåliga dagar eller bara et misslyckat lopp eller liknande. Man får försöka hitta det positiva i det. Dra någon ny lärdom av det. Se vad som gick fel, analysera, kanske inte tänka för mycket och gå så gå vidare. Ta med det som är viktigt att ta med, glömma det som man inte skall ta med sig.

Jag påstår inte att jag är expert, det finns väldigt mycket som jag inte har gått igenom! Det finns de som tränat på ellitnivå, som tävlat och som har väldigt mycket erfarenhet! Jämfört med dem har jag ingen erfarenhet. Men jag börjar skapa mig egen erfarenhet av mig själv och hur jag reagerar och så. Och det är en bra början! I slutändan är det ändå nästan bara jag som skall kunna det.

Kommentera