Träning

Träningsvärk men vila

Idag har jag vila, vilket jag likaså hade igår. Mycket klok tanke av V. Jag har träningsvärk så det skall bli väldigt skönt att träna imorgon, framförallt att bara få springa av benen. Imorgon kommer dessutom V, om inget annat händer. Då skall vi träna tillsammans. Det skall bli kul men samtidigt är det lite nervöst. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, det är inte V det är fel på utan hela grejen med att träna inför andra. Men samtidigt ser jag framemot det.

Jag skall sätta mig ner och läsa på lite om kroppen och muskler, har så mycket att ta igen. Jag tycker det här är så roligt och vill bara fortsätta och fortsätta och fortsätta tills jag är grym på det här. För när jag är grym då betyder ju det att jag kan träna fullt ut och då har jag besegrat min rädsla.

Med glädje i hjärtat för träningen och det fina i vädret
JHH

Kommentera