Träningsdagbok

Träning: Tisdag 7 april 2009


Uppvärmning
Gå, småjogg – längre än vanligt
Strecht

Moment  1 – Löpning
– Springa 2 minuter gå 1 minut osv… (Testar detta för att få mer motivering, det är enklare att springa när man kan se framåt (mot vilan)
– Intervaller: 5st*2 (Lite värre än förra gången)


Moment  2 – styrka
Sprintarm: 2*30 h+v
Rygghäv 2*30
Tåhäv 2*10
Armhäv 3*5
Sitsup 3*20
Knäböj 2*10
Utfall 2*10


Avslutning
småjogg
Avhopp
Stretch
Avslappning


Moment  1 – Löpning
– Springa 2 minuter gå 1 minut osv… (Testar detta för att få mer motivering, det är enklare att springa när man kan se framåt (mot vilan)
Detta var något som fungerade bra även om jag var trött och sprang oerhört långsamt de sista minuterna. Men det var ett bra sätt att jogga lite längre och så. Jag tror jag skall fortsätta och så småningom kunna länge på tiden och så. Kan vara bra att ha lite olika varianter.
– Intervaller: 5st*2 (Lite värre än förra gången)
Jag tog upp en lite längre bana den här gången och körde de fem fösta på den. Det kändes bra och jag fick några riktigt sköna intervaller som kändes snabbt. De resterande fem körde jag på den lite kortare, så som förra gången,. Detta kändes också bra men var lite trött och hittade ingen rytm att springa efter. Jag vill inte ställa för höga krav här just nu eftersom det är det som jag tycker om och verkligen ser framemot.


Moment  2 – styrka
Sprintarm: 2*30 h+v
Rygghäv 2*30
Tåhäv 2*10
Armhäv 3*5
Sitsup 3*20
Knäböj 2*10
Utfall 2*10

Jag orkade helt enkelt inte med styrkan så jag hoppade den. Kanske inte så bra men den här gången blev det så. Bara det inte blir en vana.

Kommentera