Träning

Kan inte låta bli

Det är lite sjukt. Jag längtar så tills jag får träna nästa gång. Och jag tränade igår. Jag har innan bara tyckt att det är jobbigt att komma ut och träna men nu vill jag bara ut ut ut och träna. Men samtidigt så tror jag att jag skall vila också, av två anledningar; jag kommer tröttna ut mig så det inte blir roligt i längden och kroppen kommer bli trött så det inte heller blir roligt. Jag får helt enkelt se framemot imorgon då jag skall träna och sedan får jag njuta för fullt när jag tränar imorgon!

Jag känner inte av träningen så mycket, lite ont i baksida-lår och lite ont i smalbenen men det är sånt som alltid kommer upp och av erfarenhet så kan jag inte göra något åt det, det försvinner om jag fortsätter att träna.

glad&längtar efter träning
Johanna

Kommentera